Koningsdag in Egmond aan Zee wordt weer groots gevierd

Het Oranjecomité van Egmond aan Zee gaat dit jaar Koningsdag weer groots te vieren met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Het Oranjecomité van Egmond aan Zee gaat Koningsdag op grootse wijze te vieren op het op het Burgemeester Eymaplein. De festiviteiten beginnen ’s ochtends met een gezellige koningsmarkt. Vanaf 8.00 tot 15.30 uur kunnen bezoekers koopjes bemachtigen bij de diverse kraampjes. Hier vind je allerlei leuke spulletjes en lekkernijen. voor de kinderen worden er van 10.00 tot 14.00 zijn er diverse kinderactiviteiten georganiseerd, zoals pony rijden, springkussen, tekenwedstrijd, leger jeep rijden, schmincken en nog veel meer
08.00 tot 18.00 uur is er van alles te beleven: van een rommelmarkt tot live muziek. Jong en oud komen samen om deze feestelijke dag te vieren.

Bij mooi weer wordt er buiten een podium opgezet waar livemuziek zal klinken. Met optredens van De Zâalnêelden van 10.00 tot 12.00 uur en de bands Sting en Rits Rats van 13.00 tot 18.00 uur belooft het een gezellige boel te worden.

 

Advertentie

Laat een antwoord achter

×