25 April open dag t’Huis Lioba: respijthuis in de duinen

t’Huis Lioba opent deuren voor geïnteresseerden: Ontdek ons respijthuis in de duinen.

Op een unieke locatie in de duinen van Egmond-Binnen, op het terrein van het Lioba Klooster, bevindt zich ’tHuis Lioba: een kleinschalig respijthuis dat tijdelijke opvang biedt aan chronisch zieken. Mantelzorgers kunnen even op adem komen of zelfs met een gerust hart op vakantie gaan. Op donderdag 25 april 2024 zetten wij onze deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is naar ons bijzondere initiatief.

Wat biedt ’tHuis Lioba?

’tHuis Lioba is meer dan alleen een plek om te verblijven. Het is een oase van rust en zorg, waar gasten zich welkom voelen en waar vrijwilligers met open armen klaarstaan. Onze missie is om chronisch zieken en hun mantelzorgers te ondersteunen. Even ontlast worden van de zorgtaken, nieuwe energie opdoen, en genieten van de prachtige omgeving: dat is waar ’tHuis Lioba voor staat.

Open dag Donderdag 25 april 2024 (15:30 – 17:00 uur)

    • Themabijeenkomst over Eenzaamheid en Zingeving: Onder leiding van schrijfster Jessica van Hooff bespreken we het belangrijke thema van de mantelzorger, de gezonde achterblijvende partner. Vaak wordt deze partner nauwelijks gehoord. Jessica doorbreekt taboes en maakt zaken bespreekbaar in allerlei situaties. Na afloop van de bijeenkomst wordt het boek “De Partner” met korting aangeboden voor € 30,-.
    • Leiding door Jessica van Hooff: Schrijfster Jessica van Hooff zal deze interactieve middag leiden. Ze zet de mantelzorger die vaak in de schaduw staat in het licht. Aansluitend is er een mogelijkheid voor een rondleiding van ca 1 uur

Aanmelden? Meld je aan via [email protected].

Bezoek ons!

Benieuwd naar ’tHuis Lioba? Kom langs op een van onze open dagen en ervaar zelf de warmte en gastvrijheid. Eventueel is er vervoer mogelijk van Stay-Okay naar ’tHuis Lioba en terug. Natuurlijk kun je ook alleen naar de open dag komen zonder bijeenkomst.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen via [email protected].

Het zou leuk zijn als we jullie mogen begroeten!

Advertentie

Laat een antwoord achter

×