Timmerdorp Egmond Binnen

De organisatie van Timmerdorp Egmond Binnen is verheugd om aan te kondigen dat de 46e editie van dit geliefde evenement plaatsvindt van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli 2024. Dit jaar staat het Timmerdorp in het teken van het thema “Dorp en Stad”.

Het Zuid-terrein van dorpshuis De Schulp zal op maandag 22 juli het bruisende epicentrum zijn van creativiteit, samenwerking en plezier. Kinderen tussen 5 jaar en groep 8 kunnen zich inschrijven voor Timmerdorp en deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder het bouwen van hutten, brandweerspelen, een stormbaan, kleien, schilderen en schminken. Het “veel in hout project” biedt een unieke kans om met dit natuurlijke materiaal te werken.

Op woensdag 24 juli om 18.15 uur gaan de deuren van de Sporthal van Dorpshuis De Schulp open voor de Theatershow. Deze spectaculaire show belooft groots uit te pakken met een mega-loterij. Loten zijn verkrijgbaar bij de buitenbar op het Timmerdorp-terrein en de prijzen kunnen na de show worden opgehaald. De toegang tot de Theatershow is gratis voor iedereen, en na afloop kunnen bezoekers in de gezellige sfeer van De Schulp een drankje nuttigen en napraten.

Traditiegetrouw vindt op donderdag het touwtrekken plaats, gevolgd door de beoordeling van de hutten. Ouders en vrijwilligers zetten zich in om het Timmerdorp af te breken en de materialen naar de opslag te vervoeren. Zonder hun hulp zou Timmerdorp niet mogelijk zijn. Het bestuur wil dan ook graag alle sponsoren, vrijwilligers, Dorpshuis De Schulp en JOEB bedanken voor hun bijdrage aan dit festijn.

Inschrijven Timmerdorp
De inschrijving voor het Timmerdorp is op ‘woensdag 22 mei en donderdag 23 mei a.s.’ bij JOEB in Egmond-Binnen van 18.30 tot 20.00 uur. Timmerdorp is van maandag 22 juli tot 25 juli 2024. Het inschrijfgeld is €15 per kind en het inschrijven kan vanaf 5 jaar t/m groep 8.

Voor de 4-jarigen zal op dinsdag 23 juli van 13.30-15.00 uur een springkussen staan en een knutselmiddag worden georganiseerd, deze try-out is kosteloos en aanmelden kan per email: [email protected].

Dus ‘save the dates’!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Advertentie

×