PostaanZee biedt zomerse ontmoetingsmogelijkheden voor thuisblijvers

8 juli 2024 | Egmond aan Zee, PostaanZee

Terwijl velen genieten van hun zomervakantie, zijn er ook mensen die thuisblijven. Vooral ouderen ervaren de zomermaanden vaak als rustiger dan normaal. Hun sociale contacten verminderen, kinderen zijn op vakantie en sommige activiteiten hebben een zomerstop. Dit kan leiden tot gevoelens van eenzaamheid.

PostaanZee wil deze groep thuisblijvers niet vergeten. Met eenvoudige middelen zoals een kaartje, een telefoontje, videobellen of een berichtje via WhatsApp kunnen we het verschil maken. Gelukkig blijft PostaanZee gedurende de hele zomerperiode geopend en gaan de meeste activiteiten gewoon door. Onze gastvrouwen en -heren staan altijd klaar voor een gesprekje.

Daarnaast bieden we de Max Mobiel aan, zodat mensen toch naar PostaanZee kunnen komen of naar andere afspraken kunnen gaan. En op warme dagen is het heerlijk vertoeven in PostaanZee, waar airconditioning zorgt voor comfort. De koffie en thee staan altijd klaar.

We nodigen iedereen uit om langs te komen bij PostaanZee, gelegen aan de Voorstraat 82a in Egmond aan Zee. Laten we samen de zomer een stukje warmer maken voor degenen die thuisblijven.

Tot ziens bij PostaanZee.

Postaanzee
Voorstraat 82a
Egmond aan Zee
www.postaanzee.nl

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders
×