Zomerbraderie in Egmond aan Zee: Een Feestelijke Gelegenheid voor het gehele gezin!

29 mei 2024 | Egmond aan Zee, Zomerbraderie

De Zomerbraderie van Egmond aan Zee is al jarenlang een geliefd familie-evenement. Elke woensdag verandert het kustdorpje in een bruisende plek vol activiteiten, theater en live muziek. Dit jaar is er nog meer te beleven dan ooit tevoren!

Traditionele marktkramen en meer

De Zomerbraderie biedt niet alleen de vertrouwde marktkramen en foodtrucks, maar ook een scala aan andere attracties. Bezoekers kunnen genieten van straattheater en live optredens van getalenteerde straatmuzikanten. De gezellige sfeer trekt zowel locals als toeristen aan.

Acrobaten en kinderactiviteiten

Op 5 juni om 18.30 uur openen acrobaten het evenement op het Eymaplein. In de weken daarna zullen verschillende artiesten het publiek verrassen met hun kunsten. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals een mega visspel, bungy trampoline, springkussen en oud-Hollandse spelletjes. Durf jij de uitdaging aan tijdens de 6-kamp op 19 juni en 14 augustus?

Uitzicht vanuit het reuzenrad

In augustus wordt de Zomerbraderie nog spectaculairder. Een gigantisch reuzenrad biedt een panoramisch uitzicht over het kustdorpje. Een unieke ervaring voor jong en oud! De lokale ondernemers zetten zich in om van de Zomerbraderie een onvergetelijk dagje uit te maken voor het hele gezin.

Meer informatie

Voor data en tijden van de Zomerbraderie kun je terecht op www.dorpgenoten.info/zomerbraderie. Kom gezellig langs en geniet van al het moois dat Egmond aan Zee te bieden heeft!

VV Egmond – Akkoord financiering en uitvoering

Op raadsvergadering van 20 juni is de gemeenteraad unaniem akkoord gegaan met de financiering en uitvoering van het sportcomplex aan de Hogedijk in Egmond Binnen.

Gemeentenieuws – Nieuwe subsidiemogelijkheden voor dorpsfeesten en -evenementen

Er zijn nieuwe subsidiemogelijkheden beschikbaar voor dorpsfeesten en evenementen die de leefbaarheid en sociale samenhang in de kernen versterken.

Buitenexpositie Niek Zentveld op de Duinweg in Egmond Binnen

Met groot genoegen kondigen wij een bijzondere buitenexpositie aan, georganiseerd door de 89-jarige Niek Zentveld.
Deze expositie vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni op de Duinweg in Egmond Binnen.  

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin
Op donderdag 13 juni organiseert Kennemer Wonen een informatieve bijeenkomst onder de titel “Aan tafel met… Koersplan Kennemer Wonen”. Christine van Kennemer Wonen zal vanaf 13.30 uur bij Postaanzee aanwezig zijn om te vertellen over de plannen voor de Torenduinzaal als nieuwe ontmoetingsruimte.

Vocalgroup Erato Egmond zingt voor Kinderzomerkamp Schoorl

Op zondagmiddag 23 juni 2024 verzorgt vocal group Erato Egmond een zomerconcert in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een goed doel: Kinderzomerkamp Schoorl.

Rapport raadsonderzoek gemeente Bergen deze zomer gereed

De onderzoekscommissie van de gemeenteraad van Bergen heeft afgelopen maandag drie getuigen gehoord in openbare zittingen.

GEMEENTERAAD MAAKT STUKKEN OPENBAAR

De gemeenteraad heeft de geheimhouding opgeheven op stukken die de aanleiding waren voor het raadsonderzoek in Bergen. Uit de nu gepubliceerde stukken.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Jeugdviswedstrijd  in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

Jeugdviswedstrijd in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

De jaarlijkse Jeugdviswedstrijd bij de Slotgracht in Egmond aan den Hoef breidt dit jaar uit met een speciale dames viswedstrijd en een spannende prijsvraag. Dit evenement, mede georganiseerd door Ramon Ooms, vindt plaats op zaterdagmiddag 29 juni en biedt jonge vissers de kans om hun talent te tonen en plezier te beleven aan het vissen.

Lokale adverteerders
×