Wethouder Wiesehahn-Vrijman bezoekt lokale bedrijven tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

14 maart 2024 | Gemeente Nieuws

Wethouder Wiesehahn-Vrijman samen met ondernemers Sandy Dekker-van der Vliet (Bike Shop Egmond) en Mats Dekker (Vis aan Zee) ©Habro fotografie

 

In het kader van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) brengt wethouder Wiesehahn-Vrijman (Economische zaken) een bezoek aan bedrijven in Egmond aan Zee en Schoorl. Met dit regionale initiatief wordt ondernemerschap in het zonnetje  gezet. De gemeente hoopt dat ondernemers met een personeelstekort en werkzoekenden tijdens KBBBD bij elkaar komen.

 

Donderdagochtend bezocht de wethouder Vis aan Zee in Egmond aan Zee en maandag brengt hij een bezoek aan Witte Constructie in Schoorl. Deze bezoeken benadrukken het belang dat de gemeente hecht aan de KBBBD. Dit initiatief versterkt de banden tussen lokale ondernemingen, het midden- en kleinbedrijf en de inwoners. Het biedt bedrijven een uitgelezen kans om kennis te maken met potentiële nieuwe medewerkers, stagiairs, (nieuwe) klanten en de inwoners van de gemeente Bergen. Wethouder Marco Wiesehahn-Vrijman: “De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zijn meer dan alleen een gelegenheid om bedrijven te bezoeken; het toont lokale trots, ondernemerschap en gemeenschapszin. Laten we samen deze waardevolle band tussen ondernemers en inwoners versterken en daarmee onze economie een zetje geven.”

 

Samenwerking ondernemers Egmond aan Zee
Als onderdeel van de KBBBD organiseert de ondernemersvereniging in Egmond een open dag op 16 maart. Hier kunnen werkzoekenden kennismaken met werkgevers in Egmond aan Zee. Tijdens deze dag staan de deuren van verschillende hotels, restaurants en winkels open voor geïnteresseerden. Bezoekers worden persoonlijk voorgesteld aan de ondernemers, krijgen de mogelijkheid om werkplekken te bekijken en komen meer te weten over de beschikbare functies en arbeidsvoorwaarden. “We zijn verheugd om samen te werken met andere lokale bedrijven en hopen zo goede werknemers te vinden in deze krappe arbeidsmarkt”, aldus Mats Dekker, een van de deelnemende ondernemers. “Egmond aan Zee staat bekend om zijn gastvrijheid en levendige sfeer, en we zijn ervan overtuigd dat we op 16 maart personeel kunnen verleiden om in Egmond te werken.”

 

16 t/m 24 maart

Geïnteresseerde inwoners worden aangemoedigd om een bezoek te brengen aan de deelnemende bedrijven tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Van 16 t/m 24 maart staan de deuren van lokale ondernemingen open. Kijk op www.kbbbd.nl voor alle deelnemende bedrijven in de gemeente Bergen.

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Spannende veelzijdigheid in de Kapberg vanaf 17 mei.

Op 17 mei a.s. start de nieuwe expositie bij Galerie de Kapberg van drie uiteenlopende en veelzijdige kunstenaars. Er zullen tekeningen, objecten en grafiek te zien zijn.   

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

“BUURTBEMIDDELAAR” vrijwilligerswerk met een missie!

In de zomermaanden als er meer mensen buiten zijn en meer leefgeluiden hoorbaar zijn, stijgt de woonoverlast traditiegetrouw.
In dat geval kan buurtbemiddeling een uitkomst betekenen.

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Boeiende avond met Daan Heerma van Voss in De Schulp

Boeiende avond met Daan Heerma van Voss in De Schulp! Hij vertelde kort over het ontstaan van de roman en las vervolgens een deel van het eerste hoofdstuk voor. De roman begint met het sterven van de pater familias in de vertrekhal van Schiphol. Het vervolg vertelt hoe zijn drie volwassen kinderen daarmee omgaan.

Een gevarieerd programma op Hoever Dorpsfeest 2024

Het jaarlijkse Hoever Dorpsfeest staat weer voor de deur en belooft een bruisend weekend te worden voor jong en oud. Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni transformeert de pittoreske dorpskern van Egmond aan den Hoef in een levendige festiviteit met een rijke mix van kunst, cultuur, historie en gezelligheid.

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×