Uitnodiging Rondetafelgesprek – Onderzoek openbare toiletten gemeente Bergen

24 juni 2024 | Gemeente Nieuws

De gemeente nodigt u van harte uit voor een rondetafelgesprek over openbare toiletten in onze gemeente. Dit gesprek vindt plaats op donderdag 4 juli, van 9.30 – 11.00 bij Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 Egmond aan Zee.

Gastvrije gemeente en beleving
U speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de gastvrijheidsbeleving van inwoners en bezoekers aan de gemeente Bergen. Onderdeel van een aangenaam en prettig verblijfsklimaat zijn voldoende, schone openbare toiletvoorzieningen. De gemeente Bergen is daarom een onderzoek gestart naar het aantal en de kwaliteit van openbare toiletten binnen zowel de kernen als bij de strandopgangen. Onderdeel van dit onderzoek is ook een enquête die in juni is uitgezet onder ondernemers, bezoekers en inwoners van de gemeente Bergen.

Uw kennis en input is waardevol
Tijdens het rondetafelgesprek gaan we graag met u in gesprek over de openbare toiletvoorzieningen in de gemeente Bergen. Centraal staat de vraag of er voldoende openbare toiletvoorzieningen zijn en of we gezamenlijk meer toiletten bij openbare gebouwen, ondernemers en andere publieksruimtes open kunnen stellen om zo het aanbod te vergroten. Er is ruimte om vragen te stellen en uw mening te delen.
De gemeente heeft bureau Stad & Co gevraagd het onderzoek naar de toiletvoorzieningen uit te voeren. Zij begeleiden ook dit rondetafelgesprek.

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 2 juli aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]

Heeft u vragen over het Rondetafelgesprek? Ook dan kunt u mailen naar [email protected]

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders

×