Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Egmond aan Zee

24 juni 2024 | Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Gemeente Nieuws

Ben je woonachtig in de regio Egmond aan Zee en op zoek naar een woonruimte? Bekijk dan de beschikbare kamers in dit unieke pand in Egmond aan Zee!

 

Ligging en bereikbaarheid van Egmond aan Zee

Het pand is rustig gelegen, omgeven door groen en natuur. Op slechts 15 minuten loopafstand bevindt zich het strand, waar je kunt genieten van strandwandelingen, zwemmen, zonnebaden en diverse watersporten. Egmond aan Zee is uitstekend bereikbaar vanuit grotere steden zoals Alkmaar en Amsterdam. Bovendien zijn er diverse bushaltes op loopafstand en kun je gratis parkeren voor de deur.

Hoe ziet de woonruimte in Egmond aan Zee eruit?

Er zijn meerdere kamers beschikbaar in deze unieke woning, met oppervlaktes variërend van 10m² tot 16m². De kamers zijn netjes onderhouden. De sanitaire voorzieningen en de keuken deel je met je buren. Voor auto-eigenaren is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Wat kost wonen in Egmond aan Zee bij Gapph?

De contracten worden aangeboden op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kamer en variëren van € 190,- tot € 250,- per maand. Daarnaast betaal je servicekosten van ongeveer € 150,- per maand, waarin gas, water en elektra zijn inbegrepen.

Heb jij binnenkort de sleutels in handen?

Deze woonruimtes zijn bedoeld om jongeren uit Egmond aan Zee en omgeving te ondersteunen tijdens de woningmarktcrisis. Ben jij tussen de 18 en 28 jaar en heb je binding met Egmond aan Zee? Dan is dat een pre! Schrijf in jouw motivatie waarom je op deze locatie in Egmond aan Zee wilt wonen en wat je voor de omgeving kunt betekenen. Zijn wij ook enthousiast? Dan ontvang jij wellicht snel je sleutels!

Toewijzing van de woonruimtes gebeurt in de volgende volgorde:

  1. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit Egmond aan Zee, met postcode 1931
  2. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit Egmond aan Den Hoef en Egmond-Binnen, postcodes 1934 en 1935
  3. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit overige BUCH-gemeentes (Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo)
  4. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit omgeving Egmond aan Zee

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Contact

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Gapph via [email protected] of bezoek onze website www.gapph.nl.

 

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders

×