Succesvolle Koningsdagviering op Burgemeester Emmaplein in Egmond aan Zee

30 april 2024 | Egmond aan Zee, Koningsdag

Foto namen van links naar rechts:  Linda de Rooij, Philip de Baar, Marcel van Opstal, Mariska Gul en Steef Vos.

Voor de tweede keer op rij hebben Filip de Baar, Mariska Gul en Linda Rooij uit Egmond aan Zee een fantastische Koningsdag georganiseerd op het Burgemeester Emmaplein. Dit jaar was het evenement een groot succes dankzij mond-tot-mondreclame, lokale betrokkenheid en berichtgeving in de Dorpsgenoten. De opkomst was enorm, en zelfs mensen die normaal gesproken naar Alkmaar of Amsterdam zouden gaan, kozen ervoor om deze feestelijke dag in Egmond aan Zee door te brengen.

De festiviteiten begonnen met een kleurrijke verzameling kraampjes voor jong en oud. Vanaf 13.30 uur barstte het spektakel los met optredens van verschillende bands. Deze muzikale talenten brachten een gevarieerd repertoire ten gehore, van hits uit de jaren 70 tot hedendaagse nummers. Alles was tot in de puntjes verzorgd, waardoor de bezoekers konden genieten van een onvergetelijke dag.

Het succes van deze Koningsdagviering was mede te danken aan de uitstekende voorzieningen. Beveiligers zorgden voor een veilige omgeving, er waren voldoende toiletten met toiletpapier en er ontstonden geen lange wachtrijen. De bediening was snel en vriendelijk, en de muziek zorgde voor een gezellige sfeer. Veel bekende gezichten uit de drie Egmonden en de omliggende regio waren aanwezig.

De toegankelijkheid van het evenement was een belangrijk aspect. De prijzen voor alcoholische en non-alcoholische drankjes waren redelijk, waardoor iedereen kon genieten zonder diep in de buidel te tasten. Zelfs het zonnetje liet zich nog even zien, wat de feeststemming alleen maar versterkte.

Namens de organisatoren willen we iedereen hartelijk bedanken voor hun komst en enthousiasme.
We kijken nu al uit naar volgend jaar, waarin we opnieuw een geweldige Koningsdag hopen te vieren.

Bouwhulp: Patrick Tromp, Dennis Tjassens Keizer, Martijn Blauwboer, Bart Dekker

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Spannende veelzijdigheid in de Kapberg vanaf 17 mei.

Op 17 mei a.s. start de nieuwe expositie bij Galerie de Kapberg van drie uiteenlopende en veelzijdige kunstenaars. Er zullen tekeningen, objecten en grafiek te zien zijn.   

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

“BUURTBEMIDDELAAR” vrijwilligerswerk met een missie!

In de zomermaanden als er meer mensen buiten zijn en meer leefgeluiden hoorbaar zijn, stijgt de woonoverlast traditiegetrouw.
In dat geval kan buurtbemiddeling een uitkomst betekenen.

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Boeiende avond met Daan Heerma van Voss in De Schulp

Boeiende avond met Daan Heerma van Voss in De Schulp! Hij vertelde kort over het ontstaan van de roman en las vervolgens een deel van het eerste hoofdstuk voor. De roman begint met het sterven van de pater familias in de vertrekhal van Schiphol. Het vervolg vertelt hoe zijn drie volwassen kinderen daarmee omgaan.

Een gevarieerd programma op Hoever Dorpsfeest 2024

Het jaarlijkse Hoever Dorpsfeest staat weer voor de deur en belooft een bruisend weekend te worden voor jong en oud. Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni transformeert de pittoreske dorpskern van Egmond aan den Hoef in een levendige festiviteit met een rijke mix van kunst, cultuur, historie en gezelligheid.

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×