Slimme triage huisartsenpraktijk De Karmel en Huisartsenpraktijk Egmond aan Zee

26 maart 2024 | Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Gezondheid

Beste patiënten van huisartsenpraktijk De Karmel en Huisartsenpraktijk Egmond aan Zee,

De huisartsenpraktijken in De Egmonden zijn gestart met een nieuwe digitale manier van contact opnemen met de huisartsenpraktijken.

Hiermee kunt u contact opnemen om een medische vraag te stellen die GEEN SPOED betreft, zonder dat u de praktijk hoeft te bellen.

U kunt op uw eigen tijd rustig uw klachten aangeven. U hoeft dan niet binnen onze bereikbaarheidstijden ons te bellen of in de wacht te staan. Dagelijks worden deze vragen bekeken en krijgt u een afspraak bij of advies van de juiste medewerker.

Hoe werkt het?
Via de UwZorgOnline app klikt u op: ‘direct contact’.

Via de website van uw praktijk klikt u op:
‘ik heb een medische vraag’ (huisartsenpraktijk De Karmel) of

‘afspraken maken’ (huisartsenpraktijk Egmond aan zee)

Hierna wordt een vragenmodule gestart. U krijgt vragen die u moet beantwoorden. De praktijk krijgt deze vragen inclusief de antwoorden op de vragen en een aantal mogelijke diagnoses binnen op een beveiligd gedeelte op de computer. Op basis hiervan bepaalt de assistente welke vervolgstappen er genomen moeten worden, bijvoorbeeld of er een afspraak wordt ingepland, er een belafspraak wordt gemaakt of er een zelfzorgadvies wordt gegeven. U wordt hierover gebeld of u krijgt antwoord via een sms op uw mobiele telefoon.

Deze manier van vragen stellen is veilig, getest en voldoet aan de huidige wetgeving. We willen u vragen voortaan de digitale oplossing te gebruiken om contact op te nemen met onze praktijk voor vragen die GEEN spoed hebben. Wij willen liever dat u de digitale oplossing gebruikt dan dat u ons belt. Als u dat liever heeft, mag u ons altijd bellen.

Welke voordelen zijn er voor u?
1. U kunt altijd digitaal contact opnemen met ons, 24 uur per dag
2. U hoeft niet te wachten aan de telefoon.
3. We zorgen dat de juiste persoon u helpt.
4. U heeft onbeperkte tijd om uw vraag te typen.
5. Met dit systeem kunnen we u beter helpen.

Hoe kunt u de digitale oplossing gebruiken?
1. Klik op ‘Direct contact’ op UwZorgOnline.
2. Of klik op ‘Ik heb een medische vraag’ (praktijk De Karmel) of ‘afspraken’ (praktijk Egmond aan zee) op de website van uw huisartsenpraktijk.

Wanneer krijgt u antwoord?

  • Op werkdagen binnen 24 uur. Op basis van uw klachten kijken wij naar een passende oplossing of afspraak. Vertel ons duidelijk wat er aan de hand is, zodat we u goed kunnen helpen. U kunt ook een afspraak maken voor een klacht waarvoor u vaker naar de huisarts komt of een vraag stellen. In dat geval hoeft u niet alle vragen te beantwoorden. Op de website staat meer informatie over dit nieuwe systeem. Wij hopen u met deze online dienst nog beter van dienst te zijn, en de bereikbaarheid van onze huisartsenpraktijken hiermee te vergroten.

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Spannende veelzijdigheid in de Kapberg vanaf 17 mei.

Op 17 mei a.s. start de nieuwe expositie bij Galerie de Kapberg van drie uiteenlopende en veelzijdige kunstenaars. Er zullen tekeningen, objecten en grafiek te zien zijn.   

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

“BUURTBEMIDDELAAR” vrijwilligerswerk met een missie!

In de zomermaanden als er meer mensen buiten zijn en meer leefgeluiden hoorbaar zijn, stijgt de woonoverlast traditiegetrouw.
In dat geval kan buurtbemiddeling een uitkomst betekenen.

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Theatergroep Horizon presenteert: The Wiz – Een magische avond voor het hele gezin!

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden door vooroeversuppletie.

Herdenking Kamp Schoorl op 11 juni

Op dinsdag 11 juni om 14.00 uur vindt de jaarlijkse herdenking van Kamp Schoorl plaats. De herdenking is bij het monument aan de Oorsprongweg in Schoorl. Iedereen is van harte uitgenodigd deze herdenking bij te wonen.

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×