Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

17 mei 2024 | Egmond Binnen, Evenementen

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024 aan. Op woensdagavond 22 mei wordt het Kerkplein van Egmond-Binnen omgetoverd tot een gezellige speellocatie voor liefhebbers van deze traditionele Franse sport.

Vanaf 19.30 uur zijn alle geïnteresseerden van harte welkom om deel te nemen aan een ontspannen partijtje jeu de boules. De Sjeu de Binders staan bekend om hun gastvrijheid en laagdrempelige sfeer, waar zowel beginners als ervaren spelers zich thuis voelen. De inleg bedraagt € 2,00 per avond, waarmee wordt gespaard voor een gezellige afsluitingsavond later in het seizoen.

Fred Valkering, secretaris van de Sjeu de Binders, benadrukt het belang van sociale verbinding en plezier tijdens de wekelijkse bijeenkomsten: “Jeu de boules is niet alleen een sport, maar ook een manier om samen te komen, te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. We kijken ernaar uit om weer samen te spelen en het seizoen 2024 tot een succes te maken.”

Voor meer informatie over de Sjeu de Binders en de speelavonden kunt u contact opnemen met Fred Valkering via telefoonnummer 0622659285.

Locatie:
Kerkplein, Egmond-Binnen

Seizoensdata:
Van mei tot en met september, elke woensdagavond om 19.30 uur.

VV Egmond – Akkoord financiering en uitvoering

Op raadsvergadering van 20 juni is de gemeenteraad unaniem akkoord gegaan met de financiering en uitvoering van het sportcomplex aan de Hogedijk in Egmond Binnen.

Gemeentenieuws – Nieuwe subsidiemogelijkheden voor dorpsfeesten en -evenementen

Er zijn nieuwe subsidiemogelijkheden beschikbaar voor dorpsfeesten en evenementen die de leefbaarheid en sociale samenhang in de kernen versterken.

Buitenexpositie Niek Zentveld op de Duinweg in Egmond Binnen

Met groot genoegen kondigen wij een bijzondere buitenexpositie aan, georganiseerd door de 89-jarige Niek Zentveld.
Deze expositie vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni op de Duinweg in Egmond Binnen.  

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin
Op donderdag 13 juni organiseert Kennemer Wonen een informatieve bijeenkomst onder de titel “Aan tafel met… Koersplan Kennemer Wonen”. Christine van Kennemer Wonen zal vanaf 13.30 uur bij Postaanzee aanwezig zijn om te vertellen over de plannen voor de Torenduinzaal als nieuwe ontmoetingsruimte.

Vocalgroup Erato Egmond zingt voor Kinderzomerkamp Schoorl

Op zondagmiddag 23 juni 2024 verzorgt vocal group Erato Egmond een zomerconcert in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een goed doel: Kinderzomerkamp Schoorl.

Rapport raadsonderzoek gemeente Bergen deze zomer gereed

De onderzoekscommissie van de gemeenteraad van Bergen heeft afgelopen maandag drie getuigen gehoord in openbare zittingen.

GEMEENTERAAD MAAKT STUKKEN OPENBAAR

De gemeenteraad heeft de geheimhouding opgeheven op stukken die de aanleiding waren voor het raadsonderzoek in Bergen. Uit de nu gepubliceerde stukken.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Jeugdviswedstrijd  in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

Jeugdviswedstrijd in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

De jaarlijkse Jeugdviswedstrijd bij de Slotgracht in Egmond aan den Hoef breidt dit jaar uit met een speciale dames viswedstrijd en een spannende prijsvraag. Dit evenement, mede georganiseerd door Ramon Ooms, vindt plaats op zaterdagmiddag 29 juni en biedt jonge vissers de kans om hun talent te tonen en plezier te beleven aan het vissen.

Lokale adverteerders
×