Rootsmarkt op de boulevard gaat weer van start!

10 april 2024 | Egmond aan Zee, Kunst & Cultuur

De Rootsmarkt komt tot leven op de boulevard van Egmond aan Zee!

Op deze unieke locatie, direct bij het strand, met de wind in je haren en de zon op je gezicht, vindt de Rootsmarkt plaats. Een evenement dat draait om ambacht, duurzaamheid en bijzondere producten.

Wat is de Roots Market?

De Roots Market is geen gewone markt. Het is een plek waar standhouders hun verhaal delen en producten aanbieden die met liefde zijn gemaakt. Geen telefoonhoesjes of sportsokken, maar bijzondere, handgemaakte en duurzame items. De markt is een ontmoetingsplaats voor mensen die houden van authenticiteit en vakmanschap. Op de Roots Market ontdek je unieke producten, van handgemaakte sieraden tot biologische lekkernijen. De standhouders vertellen graag over hun passie en laten je kennismaken met hun ambacht. Het is een plek waar je inspiratie opdoet, nieuwe mensen ontmoet en geniet van de gezellige sfeer.

Wanneer en waar?

De Roots Market vindt plaats op de boulevard van Egmond aan Zee. Het centrum van Egmond aan Zee is op loopafstand en geopend op zondag. De markt wordt gehouden op iedere tweede en vierde vrijdag van de maand van april tot september in 2024 van 11:00-17:00. De data zijn als volgt:

  • 12 april 2024
  • 10 mei 2024
  • 14 juni 2024
  • 12 juli 2024
  • 9 augustus 2024
  • 13 september 2024

Ben jij een liefhebber van bijzondere producten? Wil je meer weten over duurzaamheid en vakmanschap? Kom dan naar de Roots Market op de boulevard van Egmond aan Zee. En wie weet vind je wel dat ene unieke item waar je al lang naar op zoek was.

Theatergroep Horizon presenteert: The Wiz – Een magische avond voor het hele gezin!

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden door vooroeversuppletie.

Herdenking Kamp Schoorl op 11 juni

Op dinsdag 11 juni om 14.00 uur vindt de jaarlijkse herdenking van Kamp Schoorl plaats. De herdenking is bij het monument aan de Oorsprongweg in Schoorl. Iedereen is van harte uitgenodigd deze herdenking bij te wonen.

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×