Rob Hoogland en Arthur van Amerongen signeren Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3 in Egmond aan Zee

6 juni 2024 | boeken en lezen, Egmond aan Zee, Nieuwsbrief

Op zondag 16 juni verwelkomt boekhandel Dekker & Dekker in Egmond aan Zee twee gerenommeerde columnisten: Rob Hoogland en Arthur van Amerongen. Vanaf 12.15 uur zullen zij hun nieuwste werk, Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3, signeren.

Na het succes van hun eerste twee Grote Foute Jongens Boeken hebben Hoogland en Van Amerongen opnieuw de handen ineengeslagen voor dit spraakmakende boek. In Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3 geven de heren hun satirische kijk op diverse onderwerpen, waaronder de media, drank & drugs, voetbal, de grachtengordel, popmuziek, politiek, literatuur, misdaad en het leven zelf.

Rob Hoogland, een Alkmaarder die al 38 jaar in Egmond woont, is Nederlands meest gelezen columnist met ruim 9.000 columns voor De Telegraaf op zijn naam. Arthur van Amerongen, een literaire duizendpoot, heeft de Nipkowschijf voor de radio gewonnen, de prestigieuze Prijs voor de Dagbladjournalistiek ontvangen en was genomineerd voor de AKO Literatuur Prijs. Samen schrijven ze een rubriek in HP/De Tijd.

Auteur Marente de Moor, bekend van haar eigen literaire werk, heeft het voorwoord geschreven. Ze beschrijft de samenwerking tussen Van Amerongen en Hoogland als volgt: “Wie Van Amerongen en Hoogland naast elkaar leest, ziet Knorretje en Iejoor; het van enthousiasme stotterende varkentje en de goeiige ezel die het allemaal niet meer ziet zitten.”

Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3 is verkrijgbaar voor € 23,95

VV Egmond – Akkoord financiering en uitvoering

Op raadsvergadering van 20 juni is de gemeenteraad unaniem akkoord gegaan met de financiering en uitvoering van het sportcomplex aan de Hogedijk in Egmond Binnen.

Gemeentenieuws – Nieuwe subsidiemogelijkheden voor dorpsfeesten en -evenementen

Er zijn nieuwe subsidiemogelijkheden beschikbaar voor dorpsfeesten en evenementen die de leefbaarheid en sociale samenhang in de kernen versterken.

Buitenexpositie Niek Zentveld op de Duinweg in Egmond Binnen

Met groot genoegen kondigen wij een bijzondere buitenexpositie aan, georganiseerd door de 89-jarige Niek Zentveld.
Deze expositie vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni op de Duinweg in Egmond Binnen.  

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin
Op donderdag 13 juni organiseert Kennemer Wonen een informatieve bijeenkomst onder de titel “Aan tafel met… Koersplan Kennemer Wonen”. Christine van Kennemer Wonen zal vanaf 13.30 uur bij Postaanzee aanwezig zijn om te vertellen over de plannen voor de Torenduinzaal als nieuwe ontmoetingsruimte.

Vocalgroup Erato Egmond zingt voor Kinderzomerkamp Schoorl

Op zondagmiddag 23 juni 2024 verzorgt vocal group Erato Egmond een zomerconcert in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een goed doel: Kinderzomerkamp Schoorl.

Rapport raadsonderzoek gemeente Bergen deze zomer gereed

De onderzoekscommissie van de gemeenteraad van Bergen heeft afgelopen maandag drie getuigen gehoord in openbare zittingen.

GEMEENTERAAD MAAKT STUKKEN OPENBAAR

De gemeenteraad heeft de geheimhouding opgeheven op stukken die de aanleiding waren voor het raadsonderzoek in Bergen. Uit de nu gepubliceerde stukken.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Jeugdviswedstrijd  in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

Jeugdviswedstrijd in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

De jaarlijkse Jeugdviswedstrijd bij de Slotgracht in Egmond aan den Hoef breidt dit jaar uit met een speciale dames viswedstrijd en een spannende prijsvraag. Dit evenement, mede georganiseerd door Ramon Ooms, vindt plaats op zaterdagmiddag 29 juni en biedt jonge vissers de kans om hun talent te tonen en plezier te beleven aan het vissen.

Lokale adverteerders
×