Poëzie en Muziek in de Slotkapel

2 juli 2024 | Egmond aan den Hoef, Evenementen, Slotkapel Egmond

De Slotkapel in Egmond aan den Hoef verwelkomt opnieuw een reeks prachtige avonden vol muziek en poëzie als onderdeel van de serie “Het luchtig Slot”. Op 7 juli vindt de eerste avond plaats, met Ina Eilander als gastvrouw en het thema “Op Vleugels van de Hoop”.

Ina zal werken voordragen van gerenommeerde auteurs, waaronder Václav Havel, Toon Hermans, Phil Bosmans en Ivo de Wijs. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Wim Noteboom. De avond begint om 20.00 uur, maar de Slotkapel opent al om 19.30 uur voor bezoekers. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een kopje thee of koffie, aangeboden door De Slotkapel. Na afloop is er gelegenheid om een andere consumptie te kopen en nog even na te praten.

Wij nodigen u van harte uit om deze bijzondere avond bij te wonen. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Details:

  • Datum: 7 juli 2024
  • Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur
  • Locatie: De Slotkapel, Slotweg 19, 1934CM Egmond aan den Hoef

Tot ziens op 7 juli!

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders
×