Opheffingsuitverkoop bij PostaanZee Boekenmarkt

24 juni 2024 | Egmond aan Zee, PostaanZee

Bij PostaanZee zijn boeken heel belangrijk. Onze minibieb wordt door veel mensen gewaardeerd en ook de boekenmarkt is populair. Maar er gaan dingen veranderen. Vanaf maart 2025 stopt de verkoop van boeken in het oude postkantoor. Gelukkig blijft onze minibieb gewoon bestaan.

Er is ook iets veranderd met het inleveren van boeken. Vanaf nu accepteren we alleen nog recente leesboeken voor onze minibieb. Zo houden we onze minibieb fris en aantrekkelijk voor alle bezoekers. De oud papier club blijft blij met zolder en huis opruimingen.

Omdat de boekenmarkt stopt, hebben we nu een speciale opheffingsuitverkoop. Elke eerste en derde vrijdag van de maand zijn alle boeken maar 1 euro per stuk! Dit is je kans om mooie boeken te vinden voor een klein prijsje.

De eerstvolgende opheffingsuitverkopen zijn op vrijdag 5 juli en vrijdag 19 juli van 13.00 tot 16.00 uur.

Kom naar het achterste gedeelte van het oude postkantoor aan de Voorstraat 82. Mis deze laatste kans niet!

Tot ziens op de boekenmarkt!

 

Voor meer informatie:

Postaanzee Voorstraat 82a Egmond aan Zee

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders
×