Open Dag Padel & Tennis 2024 – TC Hogedijk

3 maart 2024 | Egmond aan den Hoef, Sport, TC Hogedijk, Verenigingsnieuws

Open Dag Padel & Tennis 2024 TC Hogedijk

Datum: 16 maart 2024

TC Hogedijk organiseert een OPEN DAG om het zomerseizoen te starten, zowel voor leden als voor niet-leden. Het wordt een Tennis & Padel Party!

OCHTEND PROGRAMMA VOOR NIET-LEDEN (17+)

Klik hier om je aan te melden voor de OPEN DAG PADEL & TENNIS 2024.

Wil je (her)starten met padel en/of tennis, dan is dit je kans! Deze ochtend geven wij startersclinics padel en uiteraard ook tennis. Als je al racketsportervaring hebt, dan kun je beide sporten oppakken. Tijdens de padelclinic leer je de verschillen met tennis (als je tennisser bent), de basis en, uiteraard het gebruik van het glas en de spelregels. Tijdens de tennisclinic kijken we wat bij jou past als beginner of gevorderde speler.

Afhankelijk van de inschrijvingen en het niveau maken wij een indeling en ontvang je de starttijd van jouw clinic. Je kunt aangeven met wie je samen wilt.

Daarnaast kun je alle vragen stellen over onze gezellige club, zowel over tennis als padel. De koffie en thee staan klaar! Neem je buren, vrienden én familie mee en kom gezellig kennismaken en ga vooral ook de baan op. Ook als je niet de baan op gaat, kun je onze prachtige banen komen bewonderen. Plezier gegarandeerd! Ook als je al ervaring hebt kun je meedoen met een clinic, als je geïnteresseerd bent om lid te worden.

Programma: niet-leden
Tijden: 09:30 – 12:00 uur
Padel & Tennis – Startersclinics met onze trainers
GRATIS DEELNAME
Graag even aanmelden als je aan een clinic wilt meedoen, zodat je ingedeeld kunt worden.

AANBIEDING: Als je het leuk vindt, dan kun je direct lid worden. De aanbieding: voor de rest van dit jaar is slechts 120 euro vanaf 26 jaar en 70 euro voor 18-25 jaar, voor hetzelfde bedrag zowel tennis als padel, slechts een paar euro per week en je kunt de baan op. Er wordt geen inschrijfgeld gerekend. Deze aanbieding geldt alleen op deze open dag.

 

MIDDAG PROGRAMMA VOOR LEDEN

Voor de leden wordt er van 13:00 tot 16:00 uur weer een uitdagend TennisPadel Switch toernooi gehouden waarbij leden zowel op de tennisbanen als op de padelbanen wedstrijdjes spelen. Info op www.hogedijk.nl.

 

AVOND PROGRAMMA VOOR LEDEN

Voor leden wordt er om 19:00 uur in de kantine een gezellige paas-klaverjas-drive gehouden met verloting. Info op www.hogedijk.nl.

Theatergroep Horizon presenteert: The Wiz – Een magische avond voor het hele gezin!

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Getuigen uitgenodigd voor de verhoren van de onderzoekscommissie gemeente Bergen NH

Getuigen uitgenodigd voor de verhoren van de onderzoekscommissie gemeente Bergen NH

Vincent Beentjes slaat toe

Vincent Beentjes slaat toe

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×