Nieuw Vragen over? Spreekuur in sportcentrum de Beeck

18 juni 2024 | Gemeente Nieuws, PostaanZee

Gratis hulp bij taal, rekenen, digitale vaardigheden of digitale overheid 

Binnen de gemeente Bergen organiseert Bibliotheek Kennemerwaard op verschillende plekken Vragen over…? spreekuren. Hier kunnen inwoners terecht met hun vragen over bijvoorbeeld taal, rekenen, digitale vaardigheden of de digitale overheid. Naast de locaties Post aan Zee, Buitencentrum de Schoorlse Duinen en de bibliotheken in Bergen en Schoorl, start vanaf donderdag 27 juni ook een Vragen over…? spreekuur in sportcentrum de Beeck in Bergen. Het spreekuur in de Beeck is elke week gratis te bezoeken van 10.00-12.00 uur.  

  

Spreekuur Vragen over …..? 

Een afspraak maken bij de gemeente, je rijbewijs verlengen, zorgtoeslag aanvragen, het is soms best moeilijk. Medewerkers van de bibliotheek kunnen je hierbij helpen en we leren je hoe je het voortaan zelf kan doen. Heb je nog nooit met een computer gewerkt, maar wil je dit graag leren? Je kunt bij ons oefenen op een laptop van de bibliotheek of op je eigen apparaat. Medewerkers van de bibliotheek staan iedere week voor je klaar. Je kunt gewoon langskomen. Het is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. 

 

Waar en wanneer?

Maandag 9.00-12.30 uur Bibliotheek, Bergen
Dinsdag 8.30-12.30 uur Bibliotheek, Schoorl (vanaf 9 juli) 

Dinsdag 14.30-16.30 uur Post aan Zee, Egmond aan Zee
Woensdag 13.00-15.00 Buitencentrum Schoorlse Duinen, Schoorl (op de oneven weken)
Donderdag 10.00-12.00 Sportcentrum de Beeck, Bergen
 

Kijk voor meer informatie over de Vragen over spreekuren op bknw.nl/agenda of bel de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard 072 – 5151 66 44. 

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders
×