Morgen eerste zomerbraderie van het seizoen

4 juni 2024 | Egmond aan Zee, Zomerbraderie

De Zomerbraderie van Egmond aan Zee, een geliefd familie-evenement, gaat morgen weer van start. Elke woensdag verandert het kustdorpje in een bruisende plek vol activiteiten, theater en live muziek. Dit jaar belooft nog meer spektakel dan ooit tevoren!

Traditionele marktkramen en meer
De traditionele marktkramen en foodtrucks zijn slechts het begin. Bezoekers kunnen zich verheugen op een scala aan andere attracties. Straattheater en live optredens van getalenteerde straatmuzikanten zorgen voor een gezellige sfeer die zowel locals als toeristen aantrekt.

Spectaculaire opening
Met een spektakelstuk om 18.30 uur openen acrobaten het evenement op het Eymaplein. Een fascinerende luchtacrobatiekvoorstelling genaamd “Sky Lines” combineert dans, luchtacrobatiek en abseiltechnieken. Op een 8 meter hoog stellage ontvouwt zich een kunstzinnige reis langs de “Sky Lines” van Egmond aan Zee. In de weken daarna zullen verschillende artiesten het publiek verrassen met hun kunsten.

Kinderactiviteiten
Voor de jongste bezoekers zijn er diverse activiteiten, waaronder een mega visspel, bungy trampoline, springkussen en oud-Hollandse spelletjes. Plezier voor het hele gezin!
De zomerbraderie is een niet te missen evenement.
Kom langs en geniet van de gezelligheid, het entertainment en de unieke sfeer. Tot ziens op de Zomerbraderie in Egmond aan Zee!

Meer informatie
Voor data en tijden van de Zomerbraderie kun je terecht op www.dorpgenoten.info/zomerbraderie.

VV Egmond – Akkoord financiering en uitvoering

Op raadsvergadering van 20 juni is de gemeenteraad unaniem akkoord gegaan met de financiering en uitvoering van het sportcomplex aan de Hogedijk in Egmond Binnen.

Gemeentenieuws – Nieuwe subsidiemogelijkheden voor dorpsfeesten en -evenementen

Er zijn nieuwe subsidiemogelijkheden beschikbaar voor dorpsfeesten en evenementen die de leefbaarheid en sociale samenhang in de kernen versterken.

Buitenexpositie Niek Zentveld op de Duinweg in Egmond Binnen

Met groot genoegen kondigen wij een bijzondere buitenexpositie aan, georganiseerd door de 89-jarige Niek Zentveld.
Deze expositie vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni op de Duinweg in Egmond Binnen.  

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin
Op donderdag 13 juni organiseert Kennemer Wonen een informatieve bijeenkomst onder de titel “Aan tafel met… Koersplan Kennemer Wonen”. Christine van Kennemer Wonen zal vanaf 13.30 uur bij Postaanzee aanwezig zijn om te vertellen over de plannen voor de Torenduinzaal als nieuwe ontmoetingsruimte.

Vocalgroup Erato Egmond zingt voor Kinderzomerkamp Schoorl

Op zondagmiddag 23 juni 2024 verzorgt vocal group Erato Egmond een zomerconcert in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een goed doel: Kinderzomerkamp Schoorl.

Rapport raadsonderzoek gemeente Bergen deze zomer gereed

De onderzoekscommissie van de gemeenteraad van Bergen heeft afgelopen maandag drie getuigen gehoord in openbare zittingen.

GEMEENTERAAD MAAKT STUKKEN OPENBAAR

De gemeenteraad heeft de geheimhouding opgeheven op stukken die de aanleiding waren voor het raadsonderzoek in Bergen. Uit de nu gepubliceerde stukken.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Jeugdviswedstrijd  in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

Jeugdviswedstrijd in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

De jaarlijkse Jeugdviswedstrijd bij de Slotgracht in Egmond aan den Hoef breidt dit jaar uit met een speciale dames viswedstrijd en een spannende prijsvraag. Dit evenement, mede georganiseerd door Ramon Ooms, vindt plaats op zaterdagmiddag 29 juni en biedt jonge vissers de kans om hun talent te tonen en plezier te beleven aan het vissen.

Lokale adverteerders
×