Fusieproces tot één VV Egmond is officieel afgerond met ondertekening akte van overdracht.

24 april 2024 | Verenigingsnieuws, VV Egmond

Op woensdagmiddag 24 april 2024 is ten overstaan van notaris mr. Erica van Nimwegen-Dijkstra van Overwegend Notariaat BV te Egmond aan den Hoef de akte van overdracht activa en passiva getekend door de voorzitters Ben van Woezik van VV Adelbert, Jan de Jong van VV Egmondia, Monica van Hemert van VV Zeevogels, en Robert van den Bosch en secretaris Arnold Boon van VV Egmond. Het unieke en langdurige fusieproces tot één VV Egmond is hiermee officieel afgerond.

(in onderstaande foto’s in de volgorde van links naar rechts, Foto’s Arnold Boon)

 

 

 

 

 

 

 

Hierdoor zijn de oude verenigingen VV Adelbert, VV Egmondia en VV Zeevogels formeel opgeheven en zijn alle leden en bezittingen geheel opgegaan in VV Egmond, welke op 16 maart 2023 is opgericht.

Het unieke en regelmatig turbulente fusieproces startte meer dan 15 jaar geleden in diverse vormen en is officieel door de drie “oude” verenigingen besloten in 2013, middels een fusieovereenkomst met de gemeente Bergen. Op 10 oktober 2023 stemden alle leden van de “oude” verenigingen met een meerderheid van 98% vóór de fusie en middels de buitengewone ledenvergaderingen van 23 maart en 15 april jl. is wederom met grote meerderheid voor opheffing van de oude verenigingen en het opgaan in VV Egmond gestemd. Dit geeft VV Egmond de benodigde energie en slagkracht van de gezamenlijke Egmonden om een toekomstig bestendige én succesvolle voetbalclub voor en door alle Egmonders te zijn.

Afgelopen jaar voetbalden alle senioren én jeugdspelers van de drie “oude” verenigingen al als  “samengestelde” VV Egmond teams onder de KNVB regels. Dit proces startte zeven jaar geleden al met de jeugdteams en dat heeft veel draagvlak in de Egmonden opgeleverd voor de fusieclub.

VV Egmond is veel dank verschuldigd voor de vrijwillige inzet van de vele bestuurs- en commissieleden. Met tevredenheid kunnen we delen dat met de toetreding tot het bestuur van Gijs de Waal als penningmeester ons bestuur weer compleet en op volle kracht is. Onze dankbaarheid geldt in dezelfde mate voor de vele vrijwilligers die zich voor VV Egmond inzetten. In het fusieproces zijn wij enorm geholpen en dankbaar voor de noodzakelijke juridische ondersteuning van Overwegend Notariaat te Egmond aan den Hoef welke dit volledig pro deo voor ons heeft uitgevoerd.

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Spannende veelzijdigheid in de Kapberg vanaf 17 mei.

Op 17 mei a.s. start de nieuwe expositie bij Galerie de Kapberg van drie uiteenlopende en veelzijdige kunstenaars. Er zullen tekeningen, objecten en grafiek te zien zijn.   

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

“BUURTBEMIDDELAAR” vrijwilligerswerk met een missie!

In de zomermaanden als er meer mensen buiten zijn en meer leefgeluiden hoorbaar zijn, stijgt de woonoverlast traditiegetrouw.
In dat geval kan buurtbemiddeling een uitkomst betekenen.

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Theatergroep Horizon presenteert: The Wiz – Een magische avond voor het hele gezin!

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden door vooroeversuppletie.

Herdenking Kamp Schoorl op 11 juni

Op dinsdag 11 juni om 14.00 uur vindt de jaarlijkse herdenking van Kamp Schoorl plaats. De herdenking is bij het monument aan de Oorsprongweg in Schoorl. Iedereen is van harte uitgenodigd deze herdenking bij te wonen.

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×