Fjoertoer Egmond 2023: Magisch avondwandelevenement op 24 en 25 november

17 november 2023 | Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Evenementen, Sport

Vrijdag 24 en zaterdag 25 november is het zover, dan vindt de 9e editie van de Fjoertoer Egmond plaats. Verspreid over twee dagen genieten ruim 16.000 deelnemers van een magische avondwandelevenement met allerlei verrassende licht-, vuur- en geluidacts door de drie Egmonden en Heiloo. Voor meer informatie

kijk op https://www.fjoertoeregmond.nl.

Graag vragen wij aan de bewoners aan de route, om een persoonlijke medewerking.

Woon jij aan de Fjoertoer route? Doe dan mee met de bewonerswedstrijd en win leuke prijzen!
Tijdens de Fjoertoer Egmond is er een verkiezing voor bewoners die aan de route van de Fjoertoer wonen. We dagen bewoners uit om deel te nemen aan ‘Wie heeft het Fjoerste huis’. Dit is een verkiezing waarbij jij jouw huis en tuin versiert. Deelnemers wandelen langs de mooie creaties van bewoners en kunnen na afloop stemmen op het mooist huis. Er zijn mooie prijzen te verdienen voor de nummer 1, 2 en 3. Daarnaast ontvangen alle deelnemende huizen een attentie van de Fjoertoer organisatie. Wees creatief, het thema dit jaar is ‘Fairytale Fjoertoer’ en maak kans om te winnen.

Meedoen is simpel: stuur een e-mail naar [email protected] dat je wilt meedoen en op welk adres je woont. Wij verzamelen alle deelnemers en komen daarna graag met je in contact.

Deelnemende straten Fjoertoer Egmond 2023:

Egmond aan Zee:
Burgemeester Nielestraat, Zuiderstraat, Voorstraat, Duinstraat, Admiraal de Ruyterweg, Plevierenlaan, Nollenweg, Sportlaan, Watertorenweg, Pieter Jelle Troelstraweg, Prins Hendrikstraat, Wilhelminastraat, Julianastraat, Van Speijkstraat, Vuurtorenplein en Boulevard.

Egmond aan den Hoef:
Zomerdijkje, Brededijk, Kromme Hogedijk, Kalkovensweg, Mosselaan, Weg over de Bisschop, Julianaweg, Herenweg (dorp), Slotweg, Maria van Arkellaan, Anna van Burenlaan, Prinses Beatrixlaan, Prinses Margrietlaan, Tiggellaan, Nachtegalenpad en Delverspad.

Egmond binnen:
Weg naar de Bleek, Herenweg, Abdijlaan, Hollanderweg, Dom Huybenlaan, Kloosterweg, Luilaantje, Doelen en Hogedijk.

 

 

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Spannende veelzijdigheid in de Kapberg vanaf 17 mei.

Op 17 mei a.s. start de nieuwe expositie bij Galerie de Kapberg van drie uiteenlopende en veelzijdige kunstenaars. Er zullen tekeningen, objecten en grafiek te zien zijn.   

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

“BUURTBEMIDDELAAR” vrijwilligerswerk met een missie!

In de zomermaanden als er meer mensen buiten zijn en meer leefgeluiden hoorbaar zijn, stijgt de woonoverlast traditiegetrouw.
In dat geval kan buurtbemiddeling een uitkomst betekenen.

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Boeiende avond met Daan Heerma van Voss in De Schulp

Boeiende avond met Daan Heerma van Voss in De Schulp! Hij vertelde kort over het ontstaan van de roman en las vervolgens een deel van het eerste hoofdstuk voor. De roman begint met het sterven van de pater familias in de vertrekhal van Schiphol. Het vervolg vertelt hoe zijn drie volwassen kinderen daarmee omgaan.

Een gevarieerd programma op Hoever Dorpsfeest 2024

Het jaarlijkse Hoever Dorpsfeest staat weer voor de deur en belooft een bruisend weekend te worden voor jong en oud. Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni transformeert de pittoreske dorpskern van Egmond aan den Hoef in een levendige festiviteit met een rijke mix van kunst, cultuur, historie en gezelligheid.

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×