Expositie “Max Hofer Werk op Papier” tijdens de Kunstroute op Hoever Dorpsfeest 2024

31 mei 2024 | Egmond aan den Hoef, Hoever Dorpsfeest, Kunst & Cultuur

Max Hofer, een gepassioneerde kunstenaar met een fascinatie voor abstracte kunst, presenteert zijn nieuwste werken op papier tijdens de Kunstroute. De expositie vindt plaats in het sfeervolle wagenhuis van Middenhoef, waar bezoekers worden ondergedompeld in een wereld van kleur, vorm en expressie.

Abstracte Kunst op Papier
Max Hofer’s werk op papier is een intrigerende mix van lijnvoering, vormen en kleuren. Met een unieke stijl en een breed scala aan materialen en technieken, waaronder lijm, waterverf, retoucheverf en verschillende soorten olie, creëert hij kunstwerken die de verbeelding prikkelen. Zijn passie voor abstractie komt tot uiting in elk penseelstreek en elke kleurkeuze.

Grafisch Vormgever en Kunstenaar
Naast zijn activiteiten in de kunstwereld heeft Max Hofer meer dan 30 jaar ervaring als grafisch vormgever. Zijn oog voor detail en gevoel voor compositie hebben hem geholpen om zowel visueel aantrekkelijke ontwerpen als expressieve kunstwerken te creëren. De expositie biedt een unieke kans om zijn veelzijdigheid en creativiteit te ontdekken.

Bezoekers van de Kunstroute zijn van harte welkom om Max Hofer’s werk op papier te bewonderen in het wagenhuis van Middenhoef. Mis deze kans niet om de grenzen van abstractie te verkennen en de artistieke reis van Max Hofer te ontdekken.

Datum en locatie:

  • Datum: 8 juni 2024
  • Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Wagenhuis Middenhoef, De Hoeverheerlijkheid, Slotweg 24, Egmond aan den Hoef

VV Egmond – Akkoord financiering en uitvoering

Op raadsvergadering van 20 juni is de gemeenteraad unaniem akkoord gegaan met de financiering en uitvoering van het sportcomplex aan de Hogedijk in Egmond Binnen.

Gemeentenieuws – Nieuwe subsidiemogelijkheden voor dorpsfeesten en -evenementen

Er zijn nieuwe subsidiemogelijkheden beschikbaar voor dorpsfeesten en evenementen die de leefbaarheid en sociale samenhang in de kernen versterken.

Buitenexpositie Niek Zentveld op de Duinweg in Egmond Binnen

Met groot genoegen kondigen wij een bijzondere buitenexpositie aan, georganiseerd door de 89-jarige Niek Zentveld.
Deze expositie vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni op de Duinweg in Egmond Binnen.  

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin

Aan tafel met… Christine van Kennemer Wonen over koersplan Torenduin
Op donderdag 13 juni organiseert Kennemer Wonen een informatieve bijeenkomst onder de titel “Aan tafel met… Koersplan Kennemer Wonen”. Christine van Kennemer Wonen zal vanaf 13.30 uur bij Postaanzee aanwezig zijn om te vertellen over de plannen voor de Torenduinzaal als nieuwe ontmoetingsruimte.

Vocalgroup Erato Egmond zingt voor Kinderzomerkamp Schoorl

Op zondagmiddag 23 juni 2024 verzorgt vocal group Erato Egmond een zomerconcert in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een goed doel: Kinderzomerkamp Schoorl.

Rapport raadsonderzoek gemeente Bergen deze zomer gereed

De onderzoekscommissie van de gemeenteraad van Bergen heeft afgelopen maandag drie getuigen gehoord in openbare zittingen.

GEMEENTERAAD MAAKT STUKKEN OPENBAAR

De gemeenteraad heeft de geheimhouding opgeheven op stukken die de aanleiding waren voor het raadsonderzoek in Bergen. Uit de nu gepubliceerde stukken.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Jeugdviswedstrijd  in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

Jeugdviswedstrijd in Egmond aan den Hoef wordt uitgebreid met speciale dameswedstrijd en prijsvraag

De jaarlijkse Jeugdviswedstrijd bij de Slotgracht in Egmond aan den Hoef breidt dit jaar uit met een speciale dames viswedstrijd en een spannende prijsvraag. Dit evenement, mede georganiseerd door Ramon Ooms, vindt plaats op zaterdagmiddag 29 juni en biedt jonge vissers de kans om hun talent te tonen en plezier te beleven aan het vissen.

Lokale adverteerders

×