Zomerfestival Egmond

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Indrukwekkende shows en verrassingen

Op www.festivalegmond.nl kunnen festivalgangers een gele “Zomerfestival Egmond” zwembroek bestellen om helemaal in stijl naar het optreden van Dries Roelvink te komen tijdens de grote vrijdagmiddagborrel. Ook is er een groot scherm van 20 m² achter de artiesten geplaatst, wat volgens Kevin zal zorgen voor indrukwekkende shows gedurende het hele weekend. Daarnaast zijn er nog enkele verrassingen die de organisatie pas tijdens het evenement zelf zal onthullen. Hoe dan ook, het evenement is geüpgraded om de gasten te verrassen.

Liveoptredens van donderdag tot en met zondag

Het hele weekend staat bol van de livemuziek. Na de kortebaan Draverij op donderdag kunnen jong en oud genieten van de muziek van Jeffrey Lind. De Grote Vrijdagmiddagborrel begint om 16:00 uur en staat in het teken van Amsterdamse gezelligheid. Naast Dries Roelvink, die eerder dit jaar de Johan Cruijff ArenA op zijn kop zette, treden op vrijdag ook Sven Versteeg, Davey Bindervoet en DJ Oasis op. Op zaterdag starten de Bankoe-Games om 12:00 uur met een hilarische warming-up. Daarna barst het feest los met onder andere The Local Boyzz, een energieke feestband met een breed arsenaal aan nummer 1-hits. Ook Sweet le Freak zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Op zondag spelen verschillende Egmondse bands voor alle leeftijden. REcoverED trapt om 13:00 uur af met muziek uit de jaren 70, en als hoogtepunt van de avond treedt Bob en de Blueband op. Nieuw bij deze laatste band is de geweldige zangeres Suzan, bekend van het televisieprogramma “The Clash of the Cover Bands”. En er is nog veel meer te beleven! Het volledige programma en de tijden zijn te vinden op www.festivalegmond.nl.

Het succes

De animo voor het Zomerfestival Egmond lijkt dit jaar nog groter te zijn dan vorig jaar. Volgens Ron Tervoort, een van de organisatoren, blijkt dit uit de vele aanvragen voor een tafel tijdens de vrijdagmiddagborrel en de Bankoe-Games. De inschrijvingen voor de Bankoe-Games waren binnen 12 minuten vol. De organisatie schrijft het succes toe aan hun streven naar een gastvrij festival zonder wachtrijen, met goede muziek en waar voor je geld. Door voor alle leeftijdsgroepen activiteiten te organiseren, lukt het om iedereen tegelijkertijd op het festivalterrein te krijgen. De mix van jong en oud zorgt voor een fantastische sfeer.

Wees welkom

Het Zomerfestival Egmond vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli 2024 in Egmond aan den Hoef. Voor alle informatie kun je terecht op www.festivalegmond.nl.

Noot voor de redactie: In de bijlage vindt u het volledige weekendprogramma en een foto, beschikbaar gesteld door Tom Valkering. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.festivalegmond.nl.

Advertentie

Laat een antwoord achter

×