SeaSideStringerS spelen in muziekcafé Soigné

Op zondagmiddag 12 mei  spelen de SeaSideStringerS van 16.00 tot 18.00 uur spelen in muziekcafé Soigné.

 

The SeaSide StringerS  – Easy Listening

The SeaSide StringerS is een 6-persoons pop/rock hobbyband rond singersongwriter/gitarist Gert-Paul (GP) van der Horst uit Heiloo. Al vele jaren lang bestaat de basisband naast GP uit drummer Tom Min, bassist Sander Endel en toetsenist Fletcher Bouwman. Ooit vormden zij rond de eeuwwisseling als Die Band de begeleiders van het roemruchte Dat Koor uit Heiloo.

Sinds een heel aantal jaren alweer zijn The SeaSide StringerS uitgebreid met twee vrolijke zangeressen. Elina Stam doet sinds 2018 zeer gedreven mee en haar vriendin Jolanda Kruse is er vanaf juni 2021 heel enthousiast bij gekomen. Naast veel meerstemmige backing vocals doen zij ook lead vocals en zingen zij met GP een aantal vraag en antwoord duetten.

Het optreden bij muziekcafé Soigné op zondagmiddag 12 mei 2024 zal semi-akoestisch zijn.

Er zal een selectie gevarieerd eigen werk gespeeld worden van wat GP in de afgelopen ruim 50 jaar min of meer autobiografisch heeft geschreven. In tegenstelling tot de electrische rock optredens van The SeaSide StringerS wordt het met een geheel ander eigen repertoire vooral luisteren en genieten nu. Maar er kan ook vast wat mee gezongen worden (La di da di dai…) en er kan in de 2e set zeker ook nog wel wat gedanst worden door de liefhebbers!

Kortom: liefhebbers van Heilooër pop/rock komen op 12 mei van 16.00 tot 18.00 uur aan hun trekken in muziekcafé Soigné aan de Adelbertusweg 31 te Egmond-Binnen.

De entree is gratis, in de pauze gaat de pet rond voor een vrijwillige bijdrage. Reserveren is vanwege het beperkt aantal zitplaatsen noodzakelijk op [email protected].

 

 

Advertentie

×