Muziekvereniging Eensgezindheid presenteert jaarlijks donateursconcert

Op zondag 10 maart staat het jaarlijkse donateursconcert van muziekvereniging Eensgezindheid gepland. Een muzikale middag waarin het fanfareorkest en het opleidingsorkest hun talenten laten horen. Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden met een nieuw gezicht aan het roer.

Nieuwe Dirigente en Betoverende Klanken
Het fanfareorkest, onder leiding van de kersverse dirigente Liesbeth Zonneveld, zal het publiek trakteren op een gevarieerd programma.
Van de meeslepende klanken uit Les Misérables tot de opzwepende muziek van The Greatest Showman, het belooft een muzikale reis te worden die de harten van het publiek zal veroveren.

Solist Pieter Enthoven, virtuoos op de cornet, neemt ons mee in het prachtige en gedragen werk Share My Yoke. Zijn spel zal de zaal vullen met emotie en schoonheid. Een moment om naar uit te kijken.

Opleidingsorkest: Jong Talent in Actie
Het opleidingsorkest, onder de bezielende leiding van Birgitte van Es, laat zien dat jong talent sprankelt. Ze brengen hun favoriete muziek van componist Flemming ten gehore.
Een mix van vrolijke melodieën en harmonieën die het publiek zeker zal bekoren.

Gezelligheid en Samenzijn
Het donateursconcert is niet alleen een muzikaal festijn, maar ook een gelegenheid om samen te komen. De sfeer in Dorpshuis de Schulp zal warm en uitnodigend zijn. Een plek waar muziekliefhebbers, vrienden en familie elkaar ontmoeten en genieten van de klanken die de ruimte vullen.

“We zien u graag op zondag 10 maart om 14.00 uur in Dorpshuis de Schulp!” aldus de voorzitter van muziekvereniging Eensgezindheid.

Mis deze bijzondere middag niet en laat u meevoeren door de harmonie en passie van de muzikanten.

Toegang is gratis voor donateurs van muziekvereniging Eensgezindheid.
Niet-donateurs zijn ook van harte welkom tegen een kleine vergoeding.

Samen maken we er een onvergetelijke middag van!

Advertentie

Laat een antwoord achter

×