Kinder-Playback-show in dorpshuis Hanswijk

Kinder-Playback-show in dorpshuis Hanswijk.

Stichting Jeugdbelangen Egmond aan den Hoef kondigt met enthousiasme de Playback Show aan, een sprankelend evenement voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Op zondagmiddag 24 maart, vanaf 13:00 uur, zullen getalenteerde jonge artiesten uit Egmond hun bijzondere vaardigheden presenteren in een meeslepende playbackshow.

Het Dorpshuis Hanswijk zal bruisen van jeugdig talent, waarbij kinderen individueel of in groepen hun favoriete nummers tot leven brengen. Dansers, zangers en acteurs zullen het podium betreden, en het wordt een uitdaging voor zowel de jury als het publiek om te kiezen uit dit rijke aanbod van creativiteit.

De felbegeerde titel van Playback Winnaar 2024 van Egmond aan de Hoef staat op het spel. De jongens en meiden op het toneel zullen hun uiterste best doen om deze eer te behalen. De spanning zal voelbaar zijn terwijl ze hun talenten tonen en het publiek vermaken.

Mis dit bijzondere spektakel niet! Kom op zondagmiddag 24 maart naar het Dorpshuis Hanswijk en geniet van een spetterende show. De zaal opent om 12:45 uur, en de toegang voor toehoorders bedraagt € 4,00. Wees erbij en beleef een onvergetelijke middag vol entertainment!

Advertentie

Laat een antwoord achter

×