Die Band & Co in muziekcafé Soigné

Oorspronkelijk in 1996 begonnen als de begeleidingsband van Dat Koor uit Heiloo speelt Die Band anno 2024 nog steeds af en toe met elkaar. De 4 muziekvrienden Gert-Paul (GP) van der Horst, Tom Min, Jan Mooij en Sander Endel doen dat echter niet meer met een heel koor. Er doen nu steeds een wisselend stel nieuwe zingende muziekvriendinnen mee.

Op 1 April zijn dat in muziekcafé Soigné Silja Kops, Jolanda Kruse en Mirka van Beest. Daarnaast zal er in ieder geval één gastmuzikant mee doen. Drummer Randy van der Gulik zal in de 1e set bij een stuk of wat songs op de drumkruk zitten.

Het repertoire bestaat deze keer uit 6 tot 7 rondjes Noord-Oost-Zuid-West London’s 60’s Best, waarbij er van The Kinks (Noord-London/Muswell Hill) via The Small Faces (Oost-London) plus The Rolling Stones (Zuid-London) naar The Beatles (West-London vanaf 1966) gegaan wordt en vice versa. Langs zullen onder meer komen: Dandy, Itchycoo Park, Ruby Tuesday en With a little help from my friends.

GP zal het één en ander als een storyteller aan elkaar praten met diverse anekdotes over deze vier 60’s bands en hun bandleden. Dat natuurlijk gelardeerd met zijn eigen herinneringen en belevingen uit die tijd. Er zal veel gelegenheid zijn tot meezingen met songs als Lola, Sha la la la lee, Out of time en The yellow submarine. En… wie weet wordt er op het eind een dansje gewaagd op When I saw her standing there en It’s al over now.

De entree is gratis, in de pauze gaat de pet rond voor een vrijwillige bijdrage. Reserveren is vanwege het beperkt aantal zitplaatsen noodzakelijk op [email protected].

Advertentie

×