Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

De Slotkapel, gelegen in Egmond aan den Hoef, heeft voor de familie Wittebrood een speciale betekenis. Jaren geleden speelden zij al in deze kapel met het kamerorkest van de fanfare Lamoraal van Egmont onder leiding van dirigent Frans Alleman. De prachtige akoestiek van de kapel liet de arrangementen van Mozart, Chopin en Beethoven schitteren.

Ditmaal zetten de ‘Wittebroden’ deze traditie voort. Het concert is een benefietevenement, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het onderhoudsfonds van de Slotkapel. De toegangsprijs bedraagt €15 per kaart, inclusief één consumptie.

Kaarten kunnen besteld worden via het aanmeldingsformulier (vóór 24 mei) of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefonisch bestellen kan ook via 072-5065973.

Het programma belooft een uitzonderlijke bezetting. Voor de pauze treedt het koperkwintet op, bestaande uit vader Martin, moeder José, zoon Jelle, dochter Maaike en zoon Okke. Dit gezelschap wordt aangevuld met Zenzi, de altsaxofoon spelende schoondochter en moeder van Duux Wittebrood.

Na de pauze kunt u genieten van een gevarieerd ensemble met koperblazers, houtblazers, percussie, zang, (bas)gitaar en toetsen. Het repertoire omvat muziek van Tielman Susato, Dukas, Temptations, Stevie Wonder, Abba, Freddy Mercury, Toto, Dire Straits, Phil Collins en Lady Gaga.

De repetities zijn in volle gang, en we kijken uit naar een prachtig gevulde Slotkapel tijdens dit bijzondere concert.

Komt allen en laat u betoveren door de muzikale klanken van de ‘Wittebroden’!

Advertentie

Laat een antwoord achter

×