De Zorgcirkel zet zijn 12,5 jarige jubilarissen in het zonnetje

17 juni 2024 | Nieuws van vandaag en morgen

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst heeft De Zorgcirkel met trots zijn jubilarissen, die al 12,5 jaar betrokken zijn bij de organisatie, in het zonnetje gezet. Dit jaar werden Cootje Visser, Bea de Rooy en Jan Peetoom gehuldigd voor hun jarenlange inzet en toewijding. Helaas waren Sjaak den Outer en Lia Visser, die ook deze mijlpaal bereikten, niet aanwezig op de foto. Alle jubilarissen kregen lof en felicitaties voor hun waardevolle bijdrage aan De Zorgcirkel.

Op de foto staan de jubilarissen trots naast Verula van der Molen, de vrijwilligerscoördinator (geheel links), en Dennis Baltus, de zorgmanager van locatie Prins Hendrik (geheel rechts).

De Zorgcirkel, een organisatie die hoogwaardige zorg en ondersteuning biedt aan ouderen, hecht veel waarde aan de inzet van haar vrijwilligers. Met locaties door heel Noord-Holland, waaronder verzorgings- en verpleeghuizen, zorgt De Zorgcirkel voor een breed scala aan diensten. Vrijwilligers zoals Cootje, Bea, Jan, Sjaak en Lia spelen een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners door hen te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten, het bieden van gezelschap en het organiseren van recreatieve evenementen.

Vrijwilligerswerk bij De Zorgcirkel biedt niet alleen voordelen voor de bewoners, maar ook voor de vrijwilligers zelf. Het werk is verrijkend en biedt een gevoel van voldoening door iets terug te doen voor de gemeenschap. Bovendien zijn de vrijwilligers bijeenkomsten een gelegenheid om waardering te tonen, ervaringen te delen en de onderlinge band te versterken.

Dit jaar werd tijdens de bijeenkomst ook aandacht besteed aan nieuwe initiatieven en verbeteringen in de vrijwilligerswerking, zodat De Zorgcirkel kan blijven rekenen op gemotiveerde en betrokken vrijwilligers voor de toekomst.

De jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst is een belangrijk evenement voor De Zorgcirkel, waar dankbaarheid en waardering centraal staan. Het is een moment om stil te staan bij de onmisbare bijdrage van de vrijwilligers en om hen de erkenning te geven die zij verdienen. De betrokkenheid en het enthousiasme van de vrijwilligers maken een wezenlijk verschil in het leven van de bewoners, en daarom zijn jubilea zoals deze een mooie gelegenheid om hun inspanningen te vieren.

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders
×