Dave van Kuilenburg toch weer de snelste

17 juni 2024 | KP Biking, Sport

Dave van Kuilenburg uit Heiloo heeft zich met nog twee ritten te gaan in de serie om de OIT mountainbike cup afgelopen donderdagavond in Akersloot als winnaar laten huldigen.

Met windstilte en goede opkomst zou het een spannend gevecht kunnen gaan worden op Sportpark de Cloppenburch. Bij afwezigheid van al enkele weken wordt Ron Boendermaker node gemist, niet in het laatst voor de journaille, omdat er bij zijn optreden altijd wel spektakel is. Als een dolle gaat Boendermaker altijd uit het vertrek, wat niet altijd zonder gevolgen blijft. Dit maal werd de leiding na de start opgedragen aan Alwin Hes, die de rest van een tempo voorzag, dat voor iedereen in een lint te volgen was.

Het trio gebroeders Van Kuilenburg en Vincent Beentje

Deze snelheid was voor het trio gebroeders Van Kuilenburg en Vincent Beentjes een reden zich af te scheiden en namen voorsprong. Dave van Kuilenburg nam hier ook geen genoegen mee en ging solo aan de haal, de oudste van de broers Walter en Beentjes desolaat achterlatend. Dave van Kuilenburg bleef voor het overgebleven duo in het verdere verloop onbereikbaar en moesten het onderling gaan uitmaken de troostprijzen te verdelen. Zij zijn altijd aan elkaar gewaagd en bij het ter perse gaan stond nog niet definitief vast hoe die rangorde was.

Tot vele cijfers achter de komma moet dit worden achterhaald, omdat dit bij het sluiten nog niet bekend was.

Uitslag: 1. Dave van Kuilenburg Heiloo

2./3 Walter van Kuilenburg/Vincent Beentjes

4. Alwin Hes Bakkum

5. Wout Bakker Heiloo

6. Thijs Hes Egmond Binnen

7. Bas Groos Heiloo 8. Piet Veldt Akersloot

Timmerdorp Egmond Binnen gaat maandag 22 juli van start

Aanstaande maandag 22 juli begint het Timmerdorp in Egmond Binnen voor de 46e keer. Het geliefde evenement duurt tot en met donderdag 25 juli 2024....

Bodycams worden onderdeel van standaarduitrusting boa’s

Bodycams worden vanaf vrijdag 12 juli onderdeel van de standaarduitrusting van boa’s in de gemeente Bergen. Bodycams zijn kleine camera’s die aan de kleding van de boa’s worden bevestigd.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef gaat maandag 22 juli van start!

Ook dit jaar kunnen we ons weer verheugen op het Timmerdorp in Egmond aan den Hoef! Van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli zullen kinderen aan de slag gaan met het thema “De Boerderij.”

“Op Vleugels van de Hoop” in de Slotkapel

Op zondag 21 juli vindt in de Slotkapel de tweede avond plaats van de serie “Het luchtig Slot” 2024. Deze avond staat in het teken van een prachtige combinatie van poëzie en muziek, met als thema “Op Vleugels van de Hoop.”

Inschrijving voor de Fjoertoer Egmond 2024 is geopend!

De 10e editie van de Fjoertoer Egmond vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Dit jaar brengen we tijdens de koude wintermaanden de zomer naar de Egmonden en Heiloo met ons feestelijke thema: Fjoertoer Fiësta!

Reünie tijdens Jubileumconcert Muziekvereniging Lamoraal van Egmont

Muziekvereniging Lamoraal van Egmont viert dit jaar haar 120-jarig jubileum! Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseert het orkest een reünie tijdens het jubileumconcert op 16 november. Alle oud-leden en voormalige muzikanten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Laatste kijkje achter de schermen bij Slotkwartier op 17 juli

De restauratiewerkzaamheden van het Slotkwartier zitten er bijna op. Daarom organiseert de gemeente Bergen voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Hoeve Overslot en Slotweg 44 op 17 juli.

Ander nieuws uit de drie Egmonden

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Vriendengroep bouwt Zomerfestival Egmond verder uit

Na twee succesvolle edities kijken de inwoners van Egmond en omgeving reikhalzend uit naar de derde editie van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef. Kevin Beers, een van de organisatoren, deelt enthousiast: “De weersvoorspellingen zijn erg goed, en we zijn er helemaal klaar voor. Bovendien hebben we wat leuke nieuwe toevoegingen in petto.”

Lokale adverteerders
×