46e Editie van Timmerdorp Egmond Binnen

1 mei 2024 | Dorpshuis de Schulp, Egmond Binnen, JOEB

De organisatie van Timmerdorp Egmond Binnen is verheugd om aan te kondigen dat de 46e editie van dit geliefde evenement plaatsvindt van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli 2024. Dit jaar staat het Timmerdorp in het teken van het thema “Dorp en Stad”.

Het Zuid-terrein van dorpshuis De Schulp zal op maandag 22 juli het bruisende epicentrum zijn van creativiteit, samenwerking en plezier. Kinderen tussen 5 jaar en groep 8 kunnen zich inschrijven voor Timmerdorp en deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder het bouwen van hutten, brandweerspelen, een stormbaan, kleien, schilderen en schminken. Het “veel in hout project” biedt een unieke kans om met dit natuurlijke materiaal te werken.

Op woensdag 24 juli om 18.15 uur gaan de deuren van de Sporthal van Dorpshuis De Schulp open voor de Theatershow. Deze spectaculaire show belooft groots uit te pakken met een mega-loterij. Loten zijn verkrijgbaar bij de buitenbar op het Timmerdorp-terrein en de prijzen kunnen na de show worden opgehaald. De toegang tot de Theatershow is gratis voor iedereen, en na afloop kunnen bezoekers in de gezellige sfeer van De Schulp een drankje nuttigen en napraten.

Traditiegetrouw vindt op donderdag het touwtrekken plaats, gevolgd door de beoordeling van de hutten. Ouders en vrijwilligers zetten zich in om het Timmerdorp af te breken en de materialen naar de opslag te vervoeren. Zonder hun hulp zou Timmerdorp niet mogelijk zijn. Het bestuur wil dan ook graag alle sponsoren, vrijwilligers, Dorpshuis De Schulp en JOEB bedanken voor hun bijdrage aan dit festijn.

Inschrijven Timmerdorp
De inschrijving voor het Timmerdorp is op ‘woensdag 22 mei en donderdag 23 mei a.s.’ bij JOEB in Egmond-Binnen. Timmerdorp is van maandag 22 juli tot 25 juli 2024. Het inschrijfgeld is €15 per kind en het inschrijven kan vanaf 5 jaar t/m groep 8.

Voor de 4-jarigen zal op dinsdag 23 juli van 13.30-15.00 uur een springkussen staan en een knutselmiddag worden georganiseerd, deze try-out is kosteloos en aanmelden kan per email: [email protected].

Dus ‘save the dates’!

Stem op ons!: PostaanZee uit Egmond maakt kans op Appeltje van Oranje 2024

PostaanZee is genomineerd voor een Appeltje van Oranje 2024!
Vanaf woensdag 22 mei kun je op ons stemmen als favoriet. Er zijn 50 projecten die kans maken op deze mooie prijs.

Benefietconcert met de ‘Wittebroden’ in de Slotkapel

De familie Wittebrood nodigt u uit voor een bijzonder muzikaal evenement in de historische Slotkapel. Op zondag 26 mei van 15.00 tot 17.00 uur zullen de ‘Wittebroden’ een concert verzorgen dat niet gemist mag worden.

Sjeu de Binders seizoen 2024 van start

De Sjeu de Binders, een jeu de boules vereniging met een rijke geschiedenis van 24 jaar, kondigt met enthousiasme het begin van het seizoen 2024...

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers speelt Ervaar de magie van tien musicals in één voorstelling

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Bankoe-Games inschrijving in het proeflokaal op 26 mei

Gezellige buurt-rommelmarkt op 26 mei in Egmond aan Zee

Op zondag 26 mei wordt er een gezellige buurt rommelmarkt georganiseerd in Egmond aan Zee. Van 10:00 tot 15:00 uur zullen enthousiaste buurtbewoners hun tweedehands artikelen aanbieden vanuit hun voortuinen.

Expositie “Herenweg Vroeger & Nu” geopend in Huys Egmont

Afgelopen weekend is een nieuwe expositie geopend in Huys Egmont onder de naam “Herenweg Vroeger & Nu”
Kom langs en bekijk alles over deze belangrijke verbindingsweg, die sind de middeleeuwen een historische route is.

Avond4daagse Egmond van 3 t/m 7 juni

Op maandag 3 juni 2024 start alweer de drieënveertigste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer.

Spannende veelzijdigheid in de Kapberg vanaf 17 mei.

Op 17 mei a.s. start de nieuwe expositie bij Galerie de Kapberg van drie uiteenlopende en veelzijdige kunstenaars. Er zullen tekeningen, objecten en grafiek te zien zijn.   

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei

Atlantikwall erfgoed herontdekt tijdens Bunkerdag op zaterdag 25 mei.
Bunkers in Egmond, Alkmaar en Bergen zijn voor één dag gezamenlijk open.

Aan tafel met… Peter J. H. van den Berg over Cornelis Hellingwerff

Aan tafel met… fietsvakanties in Europa bij PostaanZee

“BUURTBEMIDDELAAR” vrijwilligerswerk met een missie!

In de zomermaanden als er meer mensen buiten zijn en meer leefgeluiden hoorbaar zijn, stijgt de woonoverlast traditiegetrouw.
In dat geval kan buurtbemiddeling een uitkomst betekenen.

Doneer nu een naam en draag bij aan de realisatie van het LOST Monument

Met de lancering van het ‘Doneer een Naam’-initiatief wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen aan de totstandkoming van dit gedenkteken door het doneren van identiteitsplaatjes.

Theatergroep Horizon presenteert: The Wiz – Een magische avond voor het hele gezin!

Musicaltheatervereniging De Hanswijckers kondigt met trots hun nieuwste productie aan: ‘The Magic of Musicals’. Ter ere van hun 55-jarig jubileum brengt de vereniging op 31 mei en 1 juni een spektakel vol muziek, dans en drama naar Theater A.F. Vrij Zijn in Alkmaar.

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden

Recreatiestrand Hondsbossche duinen voorlopig behouden door vooroeversuppletie.

Herdenking Kamp Schoorl op 11 juni

Op dinsdag 11 juni om 14.00 uur vindt de jaarlijkse herdenking van Kamp Schoorl plaats. De herdenking is bij het monument aan de Oorsprongweg in Schoorl. Iedereen is van harte uitgenodigd deze herdenking bij te wonen.

Advertenties

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden bij de onze nieuwsbrief. U krijgt deze dan wekelijks of bij belangrijk nieuws direct in uw Email of whatsapp.
×